Short form content

Short form content is razend populair geworden. Mede dankzij TikTok kom je deze soort video’s overal tegen. Denk maar aan YouTube Shorts en Instagram Reels. Kortom, short form content wordt de komende tijd alleen maar populairder en is een must-have voor ondernemers die hun doelgroep op een creatieve manier willen bereiken. 

online scoren

Verouderde online marketingtactieken raken de Gen Z doelgroep niet meer. Ze hangen niet meer rond op Facebook, en wat op Instagram werkt, heeft geen grip op TikTok. Wij begrijpen deze dynamische wereld als geen ander en helpen merken om te domineren op ‘s werelds snelstgroeiende socialmediaplatform: TikTok.

Bereik gen z

Bij alles wat we doen, houden we de doelen van onze klanten scherp in het vizier. Van doelgericht onderzoek en het opstellen van een TikTok-strategie tot creatieve contentcreatie en doelgerichte advertenties – wij hebben het allemaal in huis.

Aan de slag met SFC?

We nemen graag vrijblijvend contact met je op om samen een te sparren over jou short form content-avontuur! Dat kan op bij jou of ons op kantoor of digitaal.