(033) 332 10 26

We staan voor je klaar

Wij bieden een oplossing voor
naamsbekendheid personeelstekort meer betrokkenheid PR

Als bedrijf kom je voor allerlei uitdagingen te staan, groot of klein: je wilt iets voor elkaar krijgen. Een sterker merk, meer naamsbekendheid of trotse medewerkers. Met onze Reclame Sprints duiken we in snelle, gerichte projecten die jouw bedrijf direct in de spotlights zetten. 

Onze aanpak is flexibel en barst van creativiteit. Wat jouw uitdaging ook is, wij bewegen met je mee en maken impact. Een frisse branding, website waar je net wat langer naar kijkt, krachtige copy of video waar mensen niet over uitgepraat raken (en wij ook niet). Wij brengen jouw verhaal tot leven.

STAP 1

KENNISMAKEN

We komen bij jou langs om te ontdekken wat er speelt. Door jouw bedrijf van binnenuit te leren kennen, kunnen we een strategie ontwikkelen die perfect bij jou past.

STAP 2

BRAINSTORM

We komen terug met een stortvloed aan ideeën. Samen met onze Harry’s bedenken de meest spraakmakende concepten die jouw merk naar een hoger niveau tillen.

STAP 3

PITCH

Als wij een plan hebben uitgewerkt, presenteren we dit tijdens een pitch. We sparren met jou over de plannen, finetunen waar nodig en gaan voor een resultaat waar we allebei trots op zijn.

STAP 4

VOORSTEL

We leggen de cijfers op tafel. Ons voorstel bevat altijd een vaste prijs; extra uren zijn voor onze rekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat we van start gaan.

STAP 5

UITVOEREN

We gaan aan de slag! Of het nu gaat om een strakke website of een pakkende video: wij zorgen ervoor dat jouw merk straalt.

DIT WERKT AL VOOR

KLAAR OM TE BOUWEN? LET'S CONNECT